Acélt hoztam, tüzet ütöttem kegyelmeteknek!Székelyföldön mëgtalálkozik mindenki, ahun Ole lész, és ottan mindenkinek bétőt a kedve. Ehhez lëjt-pengőt gyűjt a nép szeriben. Itten mi emígyen: Ami begyün, aztat oda adva nékik, ők kétkézt kiéreltetnek a kurzusra....


Ezé elhí a Huszár , mert lészen hejt ëggyik-másik pénteken! Tehát kalákát rendezünk!
ehén! në (péntek 20-tól):

Mond éggyez okosat Pengő Zoli, ki erdélyi jóbarát.

Oszt étje -szonnya sem maradunk az innapon pénteken:Leszen málé, málécska, puliszka, oszt zakuszka, hézzik savanyú csorba. Mindez nem lesz hertymorty!Oszt lészen pityóka is, de nem székely módra, hanem Huszár módra, melytől erőst jókedvünk lészen:)A minket lipinkáztat a pityókánk, a pálinka cefre, melyet Kézdi honból hozatunk...

Cikó! No pénteken jól megmutatjuk, hogyan járják a székely legények, leányok a csűrdöngölőt! Mert naphalatáig tappantós csürdöngölős silladri hajnalig, majd mindenki összeüszküpül és virikol!Pendej alá nézni nem illik csak úgy :)

Belépti 1000 pengő, vagy mit gondolsz...
A centrum békovártéjol, ha igényeled:)és
((( Tehát május 22-én pénteken, a Huszár utcai centrum erélyi napot tart, aminek a bevételét az Erdélyi elvonlási központ nyári kurzusára ajánlja fel.Péntek forgatókönyv: 19:00 Mditáció20:00 Pengő Zoltán utazó tanító előadása21:30 Buli, ahol erdélyi vacsorát fogyaszthatsz el, erdélyi pálinkával)))


Érdekesség képpen:


Info:

0620 551 01 80U.i.: A vidámsághoz ajándék képpen egy székely vicc:- Valami sérti a lábamat – sántikál a székely.- Tán a kavics – mondja a komája.Lehúzza a székely a csizmáját, nézegeti de nem lát semmit benne.Megszólal a komája:- Biztosan a másikban van.
Copyright © Buddhizmusma - Olvasóterem