Európa Centrum

http://www.europe-center.org/index.php?id=26&L=4

2007

Ami pár hónapja még csupán álomnak tűnt, az most valóra válhatott a bizalmunknak, a barátságunknak és a víziónknak köszönhetően.
Az alpoki csoda megvásárlására szánt eurót már biztosítottuk, így minden további adományt az internet- és csatornarendszer kiépítésére, illetve egyéb, a bennlakáshoz és az Európa Centrumban később megrendezésre kerülő kurzusok lebonyolításához szükséges feltételek biztosítására fordíthatunk. Minél előbb tehetjük ezt meg, annál jobb.
Ez a legnagyobb benyomás, amit a feltételekhez kötött világra eddig közösen gyakoroltunk és minden okunk meg van arra, hogy büszkék legyünk. SOK LÉNY javára fog válni.

Mindig együtt,

Tomek, Caty, Hannah és Láma Ole

***

2008 január

Mennyi minden történi az EC-ben már az év elején!
A második héten már lassan elkezdődött a beköltözés, így már jelenleg 12 ember lakik itt. Két pár lakik a második házban, és két pár több barátunkkal a fő Villában. Gergő és Caty az első 4 hónapra költözött be, és Niclas Svédországból lett az EC főszakácsa az elkövetkező 3 évre.
Tehát a centrumban már laknak Litvániából, Lengyelországból, Svédországból, Csehországból, Németországból és Magyarországról.
Mindennap eljönnek a közeli központokból segíteni takarítani és előkészíteni az EC-t a hétvégére, amikor a nyári kurzus szervezői találkoznak itt.


Copyright © Buddhizmusma - Olvasóterem